undefined

Impact of in situ produced exopolysaccharides on rheology and texture of fava bean protein concentrate

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Xu, Yan; Coda, Rossana; Holopainen-Mantila, Ulla; Laitila, Arja; Katina, Kati; Tenkanen, Maija

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Laitila Arja

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Tenkanen Maija

Coda Rossana

Xu Yan

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

115

Sivut

191-199

Julkaisu­foorumi

56260

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodres.2018.08.054

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä