undefined

Functionality of spruce galactoglucomannans in oil-in-water emulsions

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Bhattarai, Mamata; Pitkänen, Leena M.; Kitunen, Veikko; Korpinen, Risto; Ilvesniemi, Hannu; Kilpeläinen, Petri O.; Lehtonen, Mari I.; Mikkonen, Kirsi S.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Mikkonen Kirsi S.

Pitkänen Leena M.

Bhattarai Mamata

Lehtonen Mari I.

Luonnonvarakeskus

Korpinen Risto

Kitunen Veikko

Ilvesniemi Hannu

Kilpeläinen Petri

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

86

Sivut

154-161

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2018.03.020

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä