undefined

Bioprospecting for brewers: Exploiting natural diversity for naturally diverse beers

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Cubillos, Francisco A.; Gibson, Brian; Grijalva-Vallejos, Nubia; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Gibson Brian

Nikulin Jarkko

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Oulun yliopisto

Nikulin Jarkko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Yeast

Volyymi

36

Numero

6

Sivut

383-398

Julkaisu­foorumi

69300

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Teollinen bioteknologia; Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/yea.3380

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä