Composition of School Meals in Sweden, Finland, and Iceland: Official Guidelines and Comparison With Practice and Availability
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
Juniusdottir, Ragnheidur; Hörnell, Agneta; Gunnarsdottir, Ingibjorg; Lagstrom, Hanna; Waling, Maria; Olsson, Cecilia; Talvia, Sanna; Olafsdottir, Anna S
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Lagström Hanna
Itä-Suomen yliopisto
Talvia Sanna
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
88
Numero
10
Sivut
744-753
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/josh.12683
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä