undefined

The effect of additives on the quality of white lupin–wheat silage assessed by fermentation pattern and qPCR quantification of clostridia

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

König, W.; Lamminen, M.; Weiss, K.; Tuomivirta, T. T.; Munoz, S. Sanz; Fritze, H.; Elo, K.; Puhakka, L.; Vanhatalo, A.; Jaakkola, S.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Vanhatalo A.

Elo K.

Puhakka L.

Lamminen M.

Jaakkola S.

Luonnonvarakeskus

Fritze Hannu

Tuomivirta Tero

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

72

Numero

4

Sivut

757-771

Julkaisu­foorumi

56780

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/gfs.12276

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä