undefined

Higher Polyunsaturated Fatty Acid to Saturated Fatty Acid Ratio Is Associated With Cognition, Mobility, Nutrient Intakes, and Higher Diet Quality in Heterogeneous Older Populations

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Jyvakorpi, Satu K.; Pitkala, Kaisu H.; Puranen, Taija M.; Bjorkman, Mikko P.; Suominen, Merja H.; Strandberg, Timo E.; Soini, Helena

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopistollinen sairaala

Pitkala Kaisu H.

Suominen Merja H.

Bjorkman Mikko P.

Jyvakorpi Satu K.

Puranen Taija M.

Strandberg Timo E.

Helsingin yliopisto

Pitkala Kaisu H.

Suominen Merja H.

Bjorkman Mikko P.

Jyvakorpi Satu K.

Puranen Taija M.

Strandberg Timo E.

Oulun yliopisto

Strandberg Timo Einar Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakausilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

18

Numero

8

Artikkelinumero

JAMDA 18 (2017) 729e731

Sivut

729-731

Julkaisu­foorumi

61825

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jamda.2017.05.005

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä