Higher Polyunsaturated Fatty Acid to Saturated Fatty Acid Ratio Is Associated With Cognition, Mobility, Nutrient Intakes, and Higher Diet Quality in Heterogeneous Older Populations
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Jyvakorpi, Satu K.; Pitkala, Kaisu H.; Puranen, Taija M.; Bjorkman, Mikko P.; Suominen, Merja H.; Strandberg, Timo E.; Soini, Helena
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopistollinen sairaala
Pitkala Kaisu H.
Suominen Merja H.
Bjorkman Mikko P.
Jyvakorpi Satu K.
Puranen Taija M.
Strandberg Timo E.
Oulun yliopistollinen sairaala
Strandberg Timo
Helsingin yliopisto
Pitkala Kaisu H.
Suominen Merja H.
Bjorkman Mikko P.
Jyvakorpi Satu K.
Puranen Taija M.
Strandberg Timo E.
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakausilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
18
Numero
8
Artikkelinumero
JAMDA 18 (2017) 729e731
Sivut
729-731
ISSN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.jamda.2017.05.005
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä