undefined

Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods - A review

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Heiniö, Raija-Liisa; Noort, M.W.J.; Katina, K.; Alam, Syed Ariful; Sözer, Nesli; de Kock, H.L.; Hersleth, M.; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Alam Syed Ariful

Itä-Suomen yliopisto

Poutanen Kaisa Sinikka

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Alam S. A.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

47

Sivut

25-38

Julkaisu­foorumi

68698

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.tifs.2015.11.002

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä