Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods - A review
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Heiniö, Raija-Liisa; Noort, M.W.J.; Katina, K.; Alam, Syed Ariful; Sözer, Nesli; de Kock, H.L.; Hersleth, M.; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Poutanen Kaisa Sinikka
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
47
Sivut
25-38
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.tifs.2015.11.002
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä