undefined

Randomised clinical trial:low-FODMAP rye bread vs. regular rye bread to relieve the symptoms of irritable bowel syndrome

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Laatikainen, R.; Koskenpato, J.; Hongisto, S. -M.; Loponen, J.; Poussa, T.; Hillilä, Markku; Korpela, R.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualue

Koskenpato J.

Loponen J.

Hillilä Markku

Korpela R.

Helsingin yliopisto

Koskenpato J.

Loponen J.

Hillilä Markku

Korpela R.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

44

Numero

5

Sivut

460-470

Julkaisu­foorumi

50767

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1111/apt.13726

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä