undefined

Prerequisites for effective official food control

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Läikkö-Roto, Tiina; Lundén, Janne; Heikkilä, Jaakko; Nevas, Mari

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lundén Janne

Nevas Mari

Läikkö-Roto Tiina

Luonnonvarakeskus

Heikkilä Jaakko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food control

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

61

Sivut

172-179

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2015.09.043

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä