undefined

Digestibility and energy value of pea (Pisum sativum L.), faba bean (Vicia faba L.) and blue lupin (narrow-leaf) (Lupinus angustifolius) seeds in broilers

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Koivunen, Erja; Partanen, Kirsi; Perttilä, Sini; Palander, Samu; Tuunainen, Petra; Valaja, Jarmo Urmas

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Valaja Jarmo Urmas

Luonnonvarakeskus

Koivunen Erja

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

218

Sivut

120-127

Julkaisu­foorumi

51125

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.anifeedsci.2016.05.007

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä