undefined

Rye bread intake improves oxidation resistance of LDL in healthy humans

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Soderholm, P. P.; Alfthan, G.; Tikkanen, M. J.; Adlercreutz, H.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Adlercreutz H.

Tikkanen M. J.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Atherosclerosis

Volyymi

221

Numero

2

Sivut

583-586

Julkaisu­foorumi

51973

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet

Julkaisumaa

Irlanti

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.atherosclerosis.2012.01.030

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä