undefined

Dietary Alkylresorcinols and Lignans in the Spanish Diet: Development of the Alignia Database

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Moreno-Franco, Belen; Garcia-Gonzalez, Angela; Montero-Bravo, Ana M.; Iglesias-Gutierrez, Eduardo; Ubeda, Natalia; Maroto-Nunez, Lucia; Adlercreutz, Herman; Penalvo, Jose L.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Adlercreutz Herman

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

59

Sivut

9827-9834

Julkaisu­foorumi

59498

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Biolääketieteet

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1021/jf2015446

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä