undefined

Exploiting blackcurrant juice press residue in extruded snacks

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Leenamaija M\303\244kil\303\244, Oskar Laaksonen, Jose Martin Ramos Diaz, Marjatta Vahvaselk\303\244, Olavi Myllym\303\244ki, Ilkka Lehtom\303\244ki, Simo Laakso, Gerhard Jahreis, Kirsi Jouppila, Petra Larmo, Baoru Yang, Heikki Kallio

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Kallio Heikki Paavo Tapio

Mäkilä Leenamaija

Laaksonen Oskar Antti

Larmo Petra Susanna

Helsingin yliopisto

Ramos Diaz Jose Martin

Jouppila Kirsi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

57

Numero

2

Sivut

618-627

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2014.02.005

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä