Exploiting blackcurrant juice press residue in extruded snacks
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Leenamaija M\303\244kil\303\244, Oskar Laaksonen, Jose Martin Ramos Diaz, Marjatta Vahvaselk\303\244, Olavi Myllym\303\244ki, Ilkka Lehtom\303\244ki, Simo Laakso, Gerhard Jahreis, Kirsi Jouppila, Petra Larmo, Baoru Yang, Heikki Kallio
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Yang Baoru
Kallio Heikki Paavo Tapio
Mäkilä Leenamaija
Laaksonen Oskar Antti
Larmo Petra Susanna
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
57
Numero
2
Sivut
618-627
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka; Teollinen bioteknologia; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2014.02.005
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä