undefined

Concentration of umami compounds in pork meat and cooking juice with different cooking times and temperatures

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Minna K. Rotola-Pukkila; Seija T. Pihlajaviita; Mika T. Kaimainen; Anu I. Hopia

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Kaimainen Mika Tapio

Hopia Anu Inkeri

Rotola-Pukkila Minna Kyllikki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Pihlajaviita Seija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

80

Numero

12

Julkaisu­foorumi

60447

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut luonnontieteet; Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/1750-3841.13127

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä