Vitamin D, dietary patterns, and food acquisition.
Julkaisuvuosi
2011
Tekijät
Yngve A; Haapala I; Hodge A; McNeill G; Tseng M
Organisaatiot ja tekijät
Itä-Suomen yliopisto
Haapala Irja
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
14
Numero
9
Sivut
1511-1512
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Kasvatustieteet; Terveystiede; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä