undefined

Diversity of lactic acid bacteria in fermented products

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Akihito Endo

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Endo Akihito

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

22

Numero

NNNN

Sivut

87-92

ISBN

NNNN

Julkaisu­foorumi

70866

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut luonnontieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Julkaisumaa

Japani

Kieli

japani

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä