undefined

Diversity of lactic acid bacteria in fermented products

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Akihito Endo

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Endo Akihito

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

22

Numero

NNNN

Sivut

87-92

Julkaisu­foorumi

70866

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut luonnontieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Julkaisumaa

Japani

Kieli

japani

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä