undefined

Control fees and quality systems have improved food control as perceived by local food control officers in Finland

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Tähkäpää, Satu; Nevas, Mari; Kallioniemi, Maija; Korkeala, Hannu; Maijala, Riitta

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Korkeala Hannu

Nevas Mari

Maijala Riitta

Tähkäpää Satu

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Control

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

32

Numero

1

Sivut

304-308

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.foodcont.2012.12.017

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä