undefined

Stability of anthocyanins in berry juices stored at different temperatures

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Hellström J, Mattila P, Karjalainen R

Organisaatiot ja tekijät

Itä-Suomen yliopisto

Karjalainen Reijo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

31

Numero

1

Sivut

43800

Julkaisu­foorumi

60438

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.jfca.2013.02.010

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä