undefined

Relationship between meat toughness and properties of connective tissue from cows and young bulls heat treated at low temperatures for prolonged times

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Christensen, Line; Ertbjerg, Per; Loje, Hanne; Risbo, Jens; van den Berg, Frans W. J.; Christensen, Mette

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Ertbjerg Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Meat Science

Volyymi

93

Numero

4

Sivut

787-795

Julkaisu­foorumi

63084

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.meatsci.2012.12.001

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä