undefined

The effects of high salt and low pH on the water-holding of meat

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Puolanne, Eero; Peltonen, Jari

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Puolanne Eero

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Meat Science

Volyymi

93

Numero

2

Sivut

167-170

Julkaisu­foorumi

63084

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.meatsci.2012.08.015

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä