Changes in the abscisic acid levels and related gene expression during fruit development and ripening in bilberry (Vaccinium myrtillus L.)

Changes in the abscisic acid levels and related gene expression during fruit development and ripening in bilberry (Vaccinium myrtillus L.)

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Karppinen, Katja; Hirvelä, Elina; Nevala, Tiina; Sipari, Nina; Suokas, Marko; Jaakola, Laura

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Sipari Nina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Phytochemistry

Volyymi

95

Sivut

127-134

Julkaisu­foorumi

65079

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.phytochem.2013.06.023

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Changes in the abscisic acid levels and related gene expression during fruit development and ripening in bilberry (Vaccinium myrtillus L.) - Tiedejatutkimus.fi