undefined

The effect of freeze-drying parameters and formulation composition on IgG stability during drying

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Heljo, V. P.; Harju, H.; Hatanpää, T.; Yohannes, G.; Juppo, A. M.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Juppo A. M.

Yohannes G.

Hatanpää T.

Heljo V. P.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

85

Numero

3, Part A

Sivut

752-755

Julkaisu­foorumi

55780

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Farmasia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.ejpb.2013.03.033

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä