undefined

Oxidative modification of a proline-rich gliadin peptide

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Huang, Xin; Kanerva, Päivi; Salovaara, Hannu; Loponen, Jussi; Sontag-Strohm, Tuula

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Salovaara Hannu

Kanerva Päivi

Sontag-Strohm Tuula

Huang Xin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

141

Numero

3

Sivut

2011-2016

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.foodchem.2013.05.066

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä