undefined

Elintarvikeala luottaa paikallisuuteen

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Mäkinen-Hankamäki, Sari

Organisaatiot ja tekijät

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Mäkinen-Hankamäki Sari

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Ruoka-Suomi

Numero

4

Sivut

41763

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä