Bioactive peptides from fermented foods and health promotion
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Pihlanto, Anne;Korhonen, Hannu
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Advances in fermented foods and beverages : improving quality, technologies and health benefits
Emojulkaisun toimittajat
Edited by Wilhelm Holzapfel
Kustantaja
Sivut
39-74
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Maataloustiede
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1016/B978-1-78242-015-6.00003-7
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä