Elintarvikeala luottaa paikallisuuteen
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Mäkinen-Hankamäki, Sari
Organisaatiot ja tekijät
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Mäkinen-Hankamäki Sari
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessaJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Emojulkaisun nimi
Ruokakulttuuri ja paikallisuus. Avaimet yhteistyöhön ja hyvinvointiin.
Kustantaja
Sivut
54-55
ISBN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Liiketaloustiede
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä