undefined

Comparison of postprandial phenolic acid excretions and glucose responses after ingestion of breads with bioprocessed or native rye bran

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Lappi, Jenni; Aura, Anna-Marja; Katina, Kati; Nordlund, Emilia; Kolehmainen, Marjukka; Mykkanen, Hannu; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food & Function

Volyymi

4

Numero

6

Sivut

972-981

Julkaisu­foorumi

70469

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1039/c3fo60078e

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä