undefined

Effect of pre-rigor temperature incubation on sarcoplasmic protein solubility, calpain activity and meat properties in porcine muscle

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Liu, Jiao; Ruusunen, Marita; Puolanne, Eero; Ertbjerg, Per

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Puolanne Eero

Liu Jiao

Ruusunen Marita

Ertbjerg Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

55

Numero

2

Sivut

483-489

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.lwt.2013.10.001

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä