undefined

Protein carbonylation and water:holding capacity of pork subjected to frozen storage: effect of muscle type, premincing and packaging

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Estevéz, Mario ; Ventanas, Sonja ; Heinonen, Marina; Puolanne, Eero

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Puolanne Eero

Heinonen Marina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

59

Numero

10

Sivut

5435-5443

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1021/jf104995j

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä