Protein carbonylation and water:holding capacity of pork subjected to frozen storage: effect of muscle type, premincing and packaging
Julkaisuvuosi
2011
Tekijät
Estevéz, Mario ; Ventanas, Sonja ; Heinonen, Marina; Puolanne, Eero
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Volyymi
59
Numero
10
Sivut
5435-5443
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1021/jf104995j
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä