The role of red and processed meat in colorectal cancer development:a perspective
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Oostindjer, Marije; Alexander, Jan; Amdam, Gro V.; Andersen, Grethe; Bryan, Nathan S.; Chen, Duan; Corpet, Denis E.; De Smet, Stefaan; Dragsted, Lars Ove; Haug, Anna; Karlsson, Anders H.; Kleter, Gijs; de Kok, Theo M.; Kulseng, Bard; Milkowski, Andrew L.;
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Pajari Anne-Maria
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
97
Numero
4
Sivut
583-596
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet; Syöpätaudit
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1016/j.meatsci.2014.02.011
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä