undefined

Sensory perception and other factors affecting consumer choice of olive oil

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Tuorila, Hely; Recchia, Annamaria

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Tuorila Hely

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisukanavan tiedot

Sivut

55-80

Julkaisu­foorumi

6174

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1002/9781118332511.ch3

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä