undefined

Microorganisms associated with amylolytic starters and traditional fermented alcoholic beverages of North Western Himalayas in India

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Thakur, Navdeep; Savitri, ; Saris, Per Erik Joakim; Bhalla, T. C.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Saris Per Erik Joakim

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Bioscience

Volyymi

11

Sivut

92 - 96

Julkaisu­foorumi

82822

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.fbio.2015.05.002

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä