undefined

Lactic acid bacteria and their controversial role in fresh meat spoilage

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Pothakos, Vasileios; Devlieghere, Frank; Villani, Francesco; Björkroth, Johanna; Ercolini, Danilo

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Björkroth Johanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Meat Science

Volyymi

109

Sivut

66-74

Julkaisu­foorumi

63084

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Eläinlääketiede

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.meatsci.2015.04.014

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä