undefined

Fermentation and dry fractionation increase bioactivity of cloudberry (Rubus chamaemorus)

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Puupponen-Pimiä, Riitta; Nohynek, Liisa; Juvonen, Riikka; Kössö, Tuija ; Truchado, Pilar ; Westerlund-Wikström, Benita Alice; Leppänen, Tiina ; Moilanen, Eeva; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Westerlund-Wikström Benita Alice

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

197

Numero

Part A

Sivut

950¿958

Julkaisu­foorumi

59815

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä