undefined

Isolation and chacterization of ovomucin - a bioactive agent of egg white

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Hiidenhovi, Jaakko

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Hiidenhovi Jaakko

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Tieteellinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

G5 Artikkeliväitöskirja

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Doctoral Theses in Food Sciences at the University of Turku

Kustantaja

University of Turku

Sivut

79 p

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä