undefined

Proanthocyanidins and Their Contribution to Sensory Attributes of Black Currant Juices

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Laaksonen Oskar, Salminen Juha-Pekka, Mäkilä Leenamaija, Kallio Heikki, Yang Baoru

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Mäkilä Leenamaija

Yang Baoru

Kallio Heikki Paavo Tapio

Laaksonen Oskar Antti

Salminen Juha-Pekka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

63

Numero

22

Sivut

5373-5380

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.5b01287

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä