Proanthocyanidins and Their Contribution to Sensory Attributes of Black Currant Juices
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Laaksonen Oskar, Salminen Juha-Pekka, Mäkilä Leenamaija, Kallio Heikki, Yang Baoru
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Mäkilä Leenamaija
Yang Baoru
Kallio Heikki Paavo Tapio
Laaksonen Oskar Antti
Salminen Juha-Pekka
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
63
Numero
22
Sivut
5373-5380
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/acs.jafc.5b01287
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä