Näytetään tulokset 1 - 10 / 18
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
APPLICATION OF NOVEL AND HYBRID PROCESSING METHODS FOR THE TECHNOLOGICAL VALORISATION OF AGRO-INDUSTRIAL SIDE STREAMSLuonnonvarakeskus2020F1-hybridi ja IMI-kestävyys kevätrypsilläHelsingin yliopisto2006From Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOODHelsingin yliopisto2021Gerbera hybridan (Asteraceae) kukan symmetrian geneettinen säätelyHelsingin yliopisto2007Gerbera hybridan (Asteraceae) laita- ja kehräkukkien erilaistumisen molekulaarinen säätelyHelsingin yliopisto2004Glykoalkaloidit ja mukulan fysikaaliset ominaisuudet perunan lajien välisissä hybrideissa ja ruokaperunassaHelsingin yliopisto1997HYBRIDI - Tools for healthy foods with appealing texture and high stabilityHelsingin yliopisto2011Haploidit ja somaattiset hybridit - apuvälineitä uusien ominaisuuksien siirtämiseksi perunaanLuonnonvarakeskus2004Hybridi-BrassicaLuonnonvarakeskus2014Hybridihaavan (Populus tremula x tremuloides) mykorritsan muodostus ja sen vaikutus lajin kasvulliseen lisäykseenHelsingin yliopisto2002