Näytetään tulokset 1 - 10 / 18
tulosta / sivu
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Hankkeiden tiedon ikoniAPPLICATION OF NOVEL AND HYBRID PROCESSING METHODS FOR THE TECHNOLOGICAL VALORISATION OF AGRO-INDUSTRIAL SIDE STREAMSLuonnonvarakeskus2020 Hankkeiden tiedon ikoniF1-hybridi ja IMI-kestävyys kevätrypsilläHelsingin yliopisto2006 Hankkeiden tiedon ikoniFrom Side-Streams to tasty meat alternatives and hybrids (TASTE2MEAT) EIT-FOODHelsingin yliopisto2021 Hankkeiden tiedon ikoniGerbera hybridan (Asteraceae) kukan symmetrian geneettinen säätelyHelsingin yliopisto2007 Hankkeiden tiedon ikoniGerbera hybridan (Asteraceae) laita- ja kehräkukkien erilaistumisen molekulaarinen säätelyHelsingin yliopisto2004 Hankkeiden tiedon ikoniGlykoalkaloidit ja mukulan fysikaaliset ominaisuudet perunan lajien välisissä hybrideissa ja ruokaperunassaHelsingin yliopisto1997 Hankkeiden tiedon ikoniHYBRIDI - Tools for healthy foods with appealing texture and high stabilityHelsingin yliopisto2011 Hankkeiden tiedon ikoniHaploidit ja somaattiset hybridit - apuvälineitä uusien ominaisuuksien siirtämiseksi perunaanLuonnonvarakeskus2004 Hankkeiden tiedon ikoniHybridi-BrassicaLuonnonvarakeskus2014 Hankkeiden tiedon ikoniHybridihaavan (Populus tremula x tremuloides) mykorritsan muodostus ja sen vaikutus lajin kasvulliseen lisäykseenHelsingin yliopisto2002