Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 15 hakutulosta
Julkaisut
1906
Rahoitushaut
0
Myönnetty rahoitus
380
Tutkijat
9
Aineistot
143
Infrastruktuurit
3
Organisaatiot
0
Hankkeet
15
Hankkeet -
15
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 15
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä hanketietoja palvelu sisältää?
Icon
Hankkeen nimi
Organisaatio
Aloitusvuosi
Hankkeiden tiedon ikoni
A European Network to Follow-Up the Reformulation of Food. Identification and Exhange of Good Practices for SMEs and
Consumer
s
Luonnonvarakeskus
2011
Hankkeiden tiedon ikoni
BUILDING UP WOOD CONSTRUCTION MARKETS WITH
CONSUMER
KNOWLEDGE, INDUSTRIAL AND MUNICIPAL STRATEGIES
Helsingin yliopisto
2020
Hankkeiden tiedon ikoni
CONSER:
Consumer
Service Culture and the Economy - Narratives and Statistics / Palvelukulttuuri kuluttajien tarinoissa ja taloustilastoissa 2012-2014
Helsingin yliopisto
2012
Hankkeiden tiedon ikoni
Change in Business Ecosystems for Local Renewable Energy and Energy Efficiency - Better Energy Services for
Consumer
s (USE)
Suomen ympäristökeskus
2015
Hankkeiden tiedon ikoni
ConPaSS:
Consumer
-inclusive packaging system: sustainability with circularity and bio-based materials
Helsingin yliopisto
2021
Hankkeiden tiedon ikoni
Consumer
learning to enhance the knowledge of products with geographical indications
Luonnonvarakeskus
2013
Hankkeiden tiedon ikoni
EIT FOOD Innovative tools to produce legume-based foods for increased
consumer
acceptance
Helsingin yliopisto
2020
Hankkeiden tiedon ikoni
Engineering of oat proteins:
Consumer
driven sustainable food development process
Luonnonvarakeskus
2015
Hankkeiden tiedon ikoni
Healthy milk: Key Components of Milk Hygiene from Farm to
Consumer
Luonnonvarakeskus
2011
Hankkeiden tiedon ikoni
Increasing
consumer
trust and support for the food supply chain
Helsingin yliopisto
2020
A European Network to Follow-Up the Reformulation of Food. Identification and Exhange of Good Practices for SMEs and
Consumer
s
2011
BUILDING UP WOOD CONSTRUCTION MARKETS WITH
CONSUMER
KNOWLEDGE, INDUSTRIAL AND MUNICIPAL STRATEGIES
2020
CONSER:
Consumer
Service Culture and the Economy - Narratives and Statistics / Palvelukulttuuri kuluttajien tarinoissa ja taloustilastoissa 2012-2014
2012
Change in Business Ecosystems for Local Renewable Energy and Energy Efficiency - Better Energy Services for
Consumer
s (USE)
2015
ConPaSS:
Consumer
-inclusive packaging system: sustainability with circularity and bio-based materials
2021
Consumer
learning to enhance the knowledge of products with geographical indications
2013
EIT FOOD Innovative tools to produce legume-based foods for increased
consumer
acceptance
2020
Engineering of oat proteins:
Consumer
driven sustainable food development process
2015
Healthy milk: Key Components of Milk Hygiene from Farm to
Consumer
2011
Increasing
consumer
trust and support for the food supply chain
2020
Edellinen
1
2
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 15
Sivu 1
Sort