Funktionaaliset kaurafraktiot ja niiden tuotesovellukset

Aloitusvuosi

2004

Päättymisvuosi

2007

Osallistujat

Vastuuorganisaatio

Alkuperäinen vastuuorganisaatio

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT

Henkilöt

Hietaniemi Veli


Tulokset

Tulokset ja vaikuttavuus

Julkaisu:PIHLAVA, JUHA-MATTI, ARO, HEIKKI, HIETANIEMI, VELI, MYLLYMÃ?KI, OLAVI, KAUKOVIRTA-NORJA, ANU. 2006. Effect of malting and supercritical fluid extraction on the antioxidativity of oats. In: World grains summit : foods and beverages : program book, september 17-20, 2006 Moscone Convention Center, San Francisco, California U.S.A.. p. 143.

Muut tiedot

Avainsanat

Avenantramidit, Beta-glukaani, Fosfolipidit, Fraktiointiprosessi, Glykolipidit, Idätys, Kaura, Raskitus, Ylikriittiset teknologiat