Funktionaaliset kaurafraktiot ja niiden tuotesovellukset
Aloitusvuosi
2004
Päättymisvuosi
2007
Osallistujat
Vastuuorganisaatio
Alkuperäinen vastuuorganisaatio
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT
Henkilöt
Hietaniemi Veli
Tulokset
Tulokset ja vaikuttavuus
Julkaisu:PIHLAVA, JUHA-MATTI, ARO, HEIKKI, HIETANIEMI, VELI, MYLLYMÃ?KI, OLAVI, KAUKOVIRTA-NORJA, ANU. 2006. Effect of malting and supercritical fluid extraction on the antioxidativity of oats. In: World grains summit : foods and beverages : program book, september 17-20, 2006 Moscone Convention Center, San Francisco, California U.S.A.. p. 143.
Muut tiedot
Avainsanat
Avenantramidit, Beta-glukaani, Fosfolipidit, Fraktiointiprosessi, Glykolipidit, Idätys, Kaura, Raskitus, Ylikriittiset teknologiat