Reilu ruokamurros: Eriarvoisuuksien tunnistaminen ja ratkaiseminen matkalla kestävään, terveelliseen ja ilmastoneutraaliin ruokajärjestelmään (JUST-FOOD)
Aloitusvuosi
2019
Päättymisvuosi
2025
Osallistujat
Vastuuorganisaatio
Henkilöt
Minna Kaljonen (SYKE)
Liittyvät organisaatiot
Ruokavirasto
MINISTRY OF AGRICULTURE AND FORESTRY
Suomen ympäristökeskus (SYKE)
MAA- JA METSATALOUSTUOTTAJAIN KESKUSLIITTO MTK RY
VALIO OY
Martat
Muurame Food Services
STM
Palvelukeskus Helsinki
Leijona Catering
Muut tiedot
Avainsanat
Carbon footprint, Circular economy, Consumption and production, Ecoefficiency, Ekotehokkuus, Environmental responsibility, Green economy, Hiilijalanjälki, Hyötykäyttö, Kestävä kehitys, Kestävä kulutus, Kiertotalous, Kulutus ja tuotanto, Luonnonvarat, Materiaalitehokkuus, Material efficiency, Natural resources, Recycling, Sustainable consumption, Sustainable development, Vihreä talous, Ympäristövastuu