Uudistuva ja kasvava Etelä-Savon ruoka-ala

Aloitusvuosi

2020

Päättymisvuosi

2022

Tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on uuden ruoka-alan kehittämisohjelman avulla osoittaa Etelä-Savon ruokaketjun haluttu uudistumisen ja kasvun suunta sekä tavoitteet ja keskeiset toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Hankkeen tavoitteena on myös vahvistaa eteläsavolaisen ruoan arvostusta ja alueen ruoka-alan tunnettuutta sekä tiivistää ja syventää ruokaketjun toimijoiden vuorovaikutusta. Hankkeen toimenpiteillä tuetaan ruoka-alan arvostuksen lisäämistä ja eteläsavolaisen ruoan ja ruokaketjun yritysten tunnettuutta ja uudistumista. Hankkeessa lisätään yritysten ja kehittäjien keskinäistä kanssakäymistä ja tiedonvaihtoa.

Osallistujat

Vastuuorganisaatio

Henkilöt

Kivijärvi, Pirjo