Sian- ja broilerinlihan ympäristökilpailukyky
Aloitusvuosi
2018
Päättymisvuosi
2020
Tavoitteet
Hanke tähtää kotimaisen sian- ja broilerinlihan tuotannon ympäristösuorituskyvyn luotettavaan ja vertailukelpoiseen arviointiin hiili- ja vesijalanjäljen osalta. Ympäristövaikutusten kannalta tunnistetaan keskeisimmät tekijät, noudattaen uusimpia tuoteryhmäkohtaisia ohjeistuksia. Hankkeella parannetaan sika- ja siipikarjasektorin valmiuksia kehittää tuotannon ympäristösuorituskykyä sekä mahdollistetaan viestintä kotimaisen sian- ja broilerinlihan kilpailukyvyn edistämiseksi. Ammattilehti-/ yleistajuiset artikkelit, kalvosetti kotimaisen sian- ja broilerinlihan ilmastovaikutuksista, loppuraportti, tieteelliset artikkelit