FOODPRINT - Elintarvikeketjun toiminnan kehittäminen jalanjäljen pienentämiseksi: laskentamenettelyjen ja työkalujen kehitys

Aloitusvuosi

2009

Päättymisvuosi

2012

Osallistujat

Vastuuorganisaatio

Alkuperäinen vastuuorganisaatio

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT

Henkilöt

Katajajuuri Juha-Matti


Tulokset

Tulokset ja vaikuttavuus

Julkaisu:KATAJAJUURI, JUHA-MATTI, NURMI, PAULIINA, PULKKINEN, HANNELE, SAARINEN, MERJA, SILVENIUS, FRANS. 2010. Finnish foodprint methodology and protocol development. In: 20th SETAC Europe Annual Meeting 23-27 May 2010, Seville, Spain. 1 p.

Muut tiedot

Avainsanat

Acidification, Calculation, Carbon footprint, Climate impact, Development, Elinkaari, Elinkaariarviointi, Elintarvike, Elintarvikeketju, Environmental impact, Environmental load, Eutrophication, Food, Foodstuff, Global warming potential, Guide, Happamoituminen, Harmonisation, Harmonisointi, Hiilijalanjälki, Ilmasto, Ilmastovaikutus, Improvement, Kehittäminen, Laskenta, Laskentamenetelmä, Laskentaohje, Lca, Life cycle analysis, Life cycle assessment, Method, Methodology, Metodologia, Parantaminen, Product, Rehevöityminen, Rehevöitymisjalanjälki, Rule, Ruoka, Standardi, Supply chain, Toimitusketju, Tuotantoketju, Tuote, Työkalu, Vesijalanjälki, Ympäristökuormitus, Ympäristövaikutus