FOODPRINT - Elintarvikeketjun toiminnan kehittäminen jalanjäljen pienentämiseksi: laskentamenettelyjen ja työkalujen kehitys
Aloitusvuosi
Päättymisvuosi
Osallistujat
Vastuuorganisaatio
Alkuperäinen vastuuorganisaatio
Henkilöt
Tulokset
Tulokset ja vaikuttavuus
Julkaisu:KATAJAJUURI, JUHA-MATTI, NURMI, PAULIINA, PULKKINEN, HANNELE, SAARINEN, MERJA, SILVENIUS, FRANS. 2010. Finnish foodprint methodology and protocol development. In: 20th SETAC Europe Annual Meeting 23-27 May 2010, Seville, Spain. 1 p.
Muut tiedot
Avainsanat
Acidification, Calculation, Carbon footprint, Climate impact, Development, Elinkaari, Elinkaariarviointi, Elintarvike, Elintarvikeketju, Environmental impact, Environmental load, Eutrophication, Food, Foodstuff, Global warming potential, Guide, Happamoituminen, Harmonisation, Harmonisointi, Hiilijalanjälki, Ilmasto, Ilmastovaikutus, Improvement, Kehittäminen, Laskenta, Laskentamenetelmä, Laskentaohje, Lca, Life cycle analysis, Life cycle assessment, Method, Methodology, Metodologia, Parantaminen, Product, Rehevöityminen, Rehevöitymisjalanjälki, Rule, Ruoka, Standardi, Supply chain, Toimitusketju, Tuotantoketju, Tuote, Työkalu, Vesijalanjälki, Ympäristökuormitus, Ympäristövaikutus