KEKEPAMPO - Kestävää kehitystä edistävien julkisten ruokahankintojen merkitys ruokakulttuurin ja kestävän kehityksen tietoisuuden, maaseutuyrittäjyyden sekä kunta- ja aluetalouden kannalta
Aloitusvuosi
2009
Päättymisvuosi
2012
Osallistujat
Vastuuorganisaatio
Alkuperäinen vastuuorganisaatio
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT
Henkilöt
Kurppa Sirpa
Tulokset
Tulokset ja vaikuttavuus
Julkaisu:RISKU-NORJA, HELMI, KURPPA, SIRPA, HELENIUS, JUHA. 2009. Dietary choices and greenhouse gas emissions - assessment of impact of vegetarian and organic options at national scale. Progress in industrial ecology - an international journal 6 4: 340-354.
Muut tiedot
Avainsanat
Julkiset hankinnat, Kestävyys, Kouluruoka, Kuntapolitiikka, Minäpystyvyys, Ruokajärjestelmä, Ruokakasvatus