KEKEPAMPO - Kestävää kehitystä edistävien julkisten ruokahankintojen merkitys ruokakulttuurin ja kestävän kehityksen tietoisuuden, maaseutuyrittäjyyden sekä kunta- ja aluetalouden kannalta

Aloitusvuosi

2009

Päättymisvuosi

2012

Osallistujat

Vastuuorganisaatio

Alkuperäinen vastuuorganisaatio

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT

Henkilöt

Kurppa Sirpa


Tulokset

Tulokset ja vaikuttavuus

Julkaisu:RISKU-NORJA, HELMI, KURPPA, SIRPA, HELENIUS, JUHA. 2009. Dietary choices and greenhouse gas emissions - assessment of impact of vegetarian and organic options at national scale. Progress in industrial ecology - an international journal 6 4: 340-354.

Muut tiedot

Avainsanat

Julkiset hankinnat, Kestävyys, Kouluruoka, Kuntapolitiikka, Minäpystyvyys, Ruokajärjestelmä, Ruokakasvatus