Jatkuvatoiminen heraproteiinien fraktiointiprosessi (UUSI NIMI: Heraproteiinifraktioiden ja sovellutusteknologian kehitys ja tuotteistaminen)
Aloitusvuosi
2001
Päättymisvuosi
2005
Osallistujat
Vastuuorganisaatio
Alkuperäinen vastuuorganisaatio
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT
Henkilöt
Rantamäki Pirjo
Tulokset
Tulokset ja vaikuttavuus
Julkaisu:MÃ?KINEN, J, SAVOLAINEN, J., TURKKI, A., MYLLYKOSKI, L., RANTAMÃ?KI, P. 2003. Enzymic hydrolysis of modified whey proteins with several enzymes and in selected circumstances. In: 3rd NIZO Dairy conference: dynamics of texture, process & perception, 11 - 13 June 2003, Papendal National Sports Centre, Arnhem, The Netherlands. Elsevier. P40. (Abstract).
Muut tiedot
Avainsanat
Jatkuvatoiminen prosessi, Muunnetut heraproteiinit, Toiminnalliset ominaisuudet, Tuotekehitys