Jatkuvatoiminen heraproteiinien fraktiointiprosessi (UUSI NIMI: Heraproteiinifraktioiden ja sovellutusteknologian kehitys ja tuotteistaminen)

Aloitusvuosi

2001

Päättymisvuosi

2005

Osallistujat

Vastuuorganisaatio

Alkuperäinen vastuuorganisaatio

Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT

Henkilöt

Rantamäki Pirjo


Tulokset

Tulokset ja vaikuttavuus

Julkaisu:MÃ?KINEN, J, SAVOLAINEN, J., TURKKI, A., MYLLYKOSKI, L., RANTAMÃ?KI, P. 2003. Enzymic hydrolysis of modified whey proteins with several enzymes and in selected circumstances. In: 3rd NIZO Dairy conference: dynamics of texture, process & perception, 11 - 13 June 2003, Papendal National Sports Centre, Arnhem, The Netherlands. Elsevier. P40. (Abstract).

Muut tiedot

Avainsanat

Jatkuvatoiminen prosessi, Muunnetut heraproteiinit, Toiminnalliset ominaisuudet, Tuotekehitys