Wasteless Food Services in Finland- hankkeen -toimipaikkojen hakukuulutus

Kuvaus

WFSF-hankkeeseen haettiin kiinnostuneita ruoka-alan toimipaikkoja koko suomen alueelta. Hankkeeseen haluttiin valita kaikilta ruokapalvelualoita toimipaikka huomioiden myös maantieteellinen sijainti. Hankkeesta kiinnostuneita osallistujia ilmoittautui yhteensä 33 kappaletta. Kyselyn ja tarkentavien haastattelujen perusteella mukaan hankkeeseen valittiin 19 julkista ja yksityistä ruokapalvelutoimijaa kehittämään hävikin ehkäisemiseen ja vähentämiseen liittyviä toimiaan. Hankkeen toimintaan osallistumisesta kiinnostuneille organisaatioille lähetettiin maaliskuussa tarkentava kysely koskien hävikinhallinnan nykytilaa, motivaatiota ja resursseja työskennellä hankkeessa. Kutakin WFSF-hankkeeseen haluavaa organisaatiota pyydettiin nimeämään toimipiste, jossa se haluaisi kehittää hävikinhallintaansa ja kokeilla uusia toimenpiteitä. Kyselyssä kartoitettiin paitsi hävikinhallinnan operatiivisia toimia, myös halua sitoutua hankkeeseen ja syventää hävikinhallinnan keinoja lähitulevaisuudessa. Osin yksityiskohtaisillakin kysymyksillä kartoitettiin myös hävikin kertymistä lajeittain, kertyvän hävikin mittaamistapoja, asiakasyhteistyötä ja vuorovaikutusta sidosryhmien kanssa hävikin vähentämiseksi.
Näytä enemmän

Julkaisuvuosi

2024

Aineiston tyyppi

Tekijät

SeAMK Ruoka

Seppälä-Kolkka Taina - Tekijä

Projekti

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka

Kieli

Saatavuus

Saatavuutta rajoitettu

Lisenssi

muu

Avainsanat

Asiasanat

ruokahävikki, ruokapalvelut

Ajallinen kattavuus

undefined

Liittyvät aineistot