Hyppää hakukenttään
Hyppää sivun pääsisältöön
Hyppää saavutettavuusselosteeseen
Tiedejatutkimus.fi
Valikko
Suomeksi
På svenska
In English
Etusivu
Haku
Tiede- ja innovaatiopolitiikka
Tiede- ja tutkimusuutiset
Suomeksi
- 16 hakutulosta
Julkaisut
16
Rahoitushaut
0
Myönnetty rahoitus
0
Tutkijat
0
Aineistot
0
Infrastruktuurit
0
Organisaatiot
0
Hankkeet
0
Julkaisut -
16
hakutulosta
Hyppää hakutuloksiin
Näytä kuvana
Rajaa hakua
Näytetään tulokset 1 - 10 / 16
10
50
100
tulosta / sivu
Mitä
julkaisu
tietoja palvelu sisältää?
Julkaisun nimi
Tekijät
Julkaisukanava
Vuosi
Variations in methods for quantification of crude ash in animal feeds
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1093/jaoacint/qsac100
Quirino, Daiana F; Palma, Malber N N; Franco, Marcia O; Detmann, Edenio
Journal of AOAC INTERNATIONAL
2023
Evaluation of heating times for loss-on-drying at 105 °C for estimation of laboratory dry matter in animal feeds
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1093/jaoacint/qsad004
Quirino, Daiana F; Lima, Nicole S A; Palma, Malber N N; Franco, Marcia O; Detmann, Edenio
Journal of AOAC INTERNATIONAL
2023
Short-Stability Study of Rifaximin-Based Samples
Vertaisarvioitu
DOI
10.1093/jaocint/qsz010
Kogawa, Ana Carolina; Peltonen, Leena; Nunes Salgado, Herida Regina; Chorilli, Marlus
Journal of AOAC International
2020
Discrimination and Quantification of Moroccan Gasoline Adulteration with Diesel Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy and Chemometric Tools
Vertaisarvioitu
DOI
10.5740/jaoacint.18-0179
Barra, Issam; Mansouri, Mohammed Alaoui; Bousrabat, Mohammed; Cherrah, Yahia; Bouklouze, Abdelaziz; ...
Journal of AOAC International
2019
ELISA kit for mustard protein determination: Interlaboratory study
Vertaisarvioitu
DOI
10.1093/jaoac/94.2.605
Cuhra, Petr; Gabrovská, Dana; Rysová, Jana; Hanák, Petr; Štumr, Frantiek; Laukkanen, Marja-Leena; Ta...
Journal of AOAC International
2011
ELISA kit for determination of egg white proteins: Interlaboratory study
Vertaisarvioitu
Tomková, K.; Cuhra, P.; Rysová, J.; Hanák, P.; Gabrovská, D.; Laukkanen, Marja-Leena; Takkinen, Kris...
Journal of AOAC International
2010
Validation of the Hygicult (R) E dipslides method in surface hygiene control: A Nordic collaborative study
Vertaisarvioitu
Salo, Satu; Alanko, T.; Sjöberg, Anna-Maija; Wirtanen, Gun
Journal of AOAC International
2002
Validation of the microbiological methods hygicult dipslide, contact plate, and swabbing in surface hygiene control: A Nordic collaborative study
Vertaisarvioitu
Salo, Satu; Laine, Annikki; Alanko, Timo; Sjöberg, Anna-Maija; Wirtanen, Gun
Journal of AOAC International
2000
Enzymatic determination of lactose and galactose in foods: NMKL collaborative methods performance study
Vertaisarvioitu
Mustranta, Antti; Östman, Carola
Journal of AOAC International
1997
Rapid method based on ATP catabolites for evaluating the freshness of Baltic herring: Interlaboratory study
Vertaisarvioitu
Hattula, Tapani; Wallin, Harriet
Journal of AOAC International
1996
Variations in methods for quantification of crude ash in animal feeds
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1093/jaoacint/qsac100
2023
Evaluation of heating times for loss-on-drying at 105 °C for estimation of laboratory dry matter in animal feeds
Vertaisarvioitu
Avoin saatavuus
DOI
10.1093/jaoacint/qsad004
2023
Short-Stability Study of Rifaximin-Based Samples
Vertaisarvioitu
DOI
10.1093/jaocint/qsz010
2020
Discrimination and Quantification of Moroccan Gasoline Adulteration with Diesel Using Fourier Transform Infrared Spectroscopy and Chemometric Tools
Vertaisarvioitu
DOI
10.5740/jaoacint.18-0179
2019
ELISA kit for mustard protein determination: Interlaboratory study
Vertaisarvioitu
DOI
10.1093/jaoac/94.2.605
2011
ELISA kit for determination of egg white proteins: Interlaboratory study
Vertaisarvioitu
2010
Validation of the Hygicult (R) E dipslides method in surface hygiene control: A Nordic collaborative study
Vertaisarvioitu
2002
Validation of the microbiological methods hygicult dipslide, contact plate, and swabbing in surface hygiene control: A Nordic collaborative study
Vertaisarvioitu
2000
Enzymatic determination of lactose and galactose in foods: NMKL collaborative methods performance study
Vertaisarvioitu
1997
Rapid method based on ATP catabolites for evaluating the freshness of Baltic herring: Interlaboratory study
Vertaisarvioitu
1996
Edellinen
1
2
Seuraava
Näytetään tulokset 1 - 10 / 16
Sivu 1
Sort