undefined

Constraints to healthy eating guide food choices in an emerging economy

Julkaisuvuosi

2026

Tekijät

Dlamini, Nomzamo N.; Tuorila, Hely; de Kock, Henrietta L.

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Tuorila Hely

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

136

Artikkelinumero

105736

Julkaisu­foorumi

56259

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodqual.2025.105736

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä