undefined

Inactivation of hepatitis E virus and murine norovirus during smoking treatments alone and an industrial warm smoking with additional heat treatment of pork sausages

Julkaisuvuosi

2025

Tekijät

Loikkanen, Emil; Johne, Reimar; Maunula, Leena

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Loikkanen Emil

Maunula Leena

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

178

Artikkelinumero

111451

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2025.111451

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä