Comparison of European surveillance and control programs for Salmonella in broiler and turkey chains
Julkaisuvuosi
2024
Tekijät
Cota, Joao B.; Langkabel, Nina; Barco, Lisa; Olsen, Abbey ; Bonardi, Silvia; Vieira-Pinto, Madalena; Roasto, Mati; Huneau, Adeline; Sandberg, Marianne; Alvseike, Ole; Kautto, Arja H.; Blagojevic, Bojan; Majewski, Michal; Laukkanen-Ninios, Riikka; Nagel-Alne, Gunvor Elise; Le Bouquin-Leneveu, Sophie; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Kaukonen, Eija
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
165
Artikkelinumero
110656
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Terveystiede
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodcont.2024.110656
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä