undefined

Comparison of European surveillance and control programs for Salmonella in broiler and turkey chains

Julkaisuvuosi

2024

Tekijät

Cota, Joao B.; Langkabel, Nina; Barco, Lisa; Olsen, Abbey ; Bonardi, Silvia; Vieira-Pinto, Madalena; Roasto, Mati; Huneau, Adeline; Sandberg, Marianne; Alvseike, Ole; Kautto, Arja H.; Blagojevic, Bojan; Majewski, Michal; Laukkanen-Ninios, Riikka; Nagel-Alne, Gunvor Elise; Le Bouquin-Leneveu, Sophie; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Kaukonen, Eija
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kaukonen Eija

Fredriksson-Ahomaa Maria

Laukkanen-Ninios Riikka

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Control

Volyymi

165

Artikkelinumero

110656

Julkaisu­foorumi

56254

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodcont.2024.110656

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä